Müşteriler ve E-postalar


 

Müşterilerle bağlantı kurmak artık her zamankinden daha zor. Müşteriler, gelen kutularına göz atarken ve hangi e-postayı açacaklarına karar verirken daha özenli ve kişiselleştirilmiş bir içerik bekliyorlar. Bu nedenle kişiselleştirilmiş e-postalar çok daha önemli hale geliyor.

E-posta için kişiselleştirme, abone bilgilerine göre farklılık gösteren metin içeriği anlamına gelir. Bu içerik, ürünü satın aldıkları isim, konum veya ürünler ve daha fazlası olabilir ve bunları bir konu satırına veya gövde metnine eklemek gibi temel taktikleri içerebilir. Kişiselleştirme, e-posta aboneleriniz için daha özel bir deneyim sağlar ve açılma, tıklamalar, dönüşümler ve katılım gibi olumlu oranları iyileştirebilir. Olumlu oranlar ne kadar iyi olursa, bir iletinin spam klasörü yerine gelen kutusuna düşme olasılığı o kadar yüksek olur. İşte müşterilerinizin dikkatini çekmek için üç temel kişiselleştirme taktiği.

Müşteriler genellikle konu satırına bakar

Bunun ardından e-postayı açmanın faydalı olup olmadığına karar verir. Buraya kişiselleştirilmiş metin eklemek, bu oranıı önemli ölçüde etkileyebilir. Araştırmalar, kişiselleştirilmiş konu satırlarına sahip e-postaların açılma olasılığının, olmayanlara göre %26 daha fazla olduğunu göstermiştir.

Ön izleme metni, konu satırının altındaki, e-postanın içinde ne olduğuna dair ekstra ayrıntı veren metindir. Bu konu satırınızı desteklemek, müşterilerinizle bağlantı kurmak ve içeriğin onlarla alakalı olduğunu göstermek için harika bir fırsattır.

Bir e-postanın tanıtımına bir müşterinin adını ve soyadını eklemek, iyi bir ilk izlenim sağlar ve gelecekteki iletişimlerin yönünü belirler. Müşteriler tanındıklarını hissedecekler ve artık onlarla potansiyel bir satışa yol açabilecek veya onları e-postadan harekete geçmeye yönlendirebilecek güçlü bir ilişki kuruyorsunuz.

Shopify Email, müşterilerinizle uzun süreli ilişkiler kurmaya başlamanıza yardımcı olacak kişiselleştirilmiş bir metin özelliğine sahiptir. E-posta kampanyalarınıza müşterinizin adı, soyadı, şehri ve daha fazlası gibi kişiselleştirilmiş metinler ekleyebilirsiniz. E-posta mesajınızın belirli bir bölümüne kişiselleştirilmiş metin eklerseniz Shopify Email, e-postayı alan müşteri için mevcutsa, bu bölümdeki müşteri bilgilerini otomatik olarak kullanır.

Shopify Email ile e-posta pazarlama yoluyla müşterilerinizle kişiselleştirilmiş bir deneyim oluşturmaya başlayın.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın