Telefon Kılıfı İşletmeleri


 

Mobil cihazların sayısı insan nüfusunun bile üstüne çıktı. 7,6 milyarlık nüfusumuza kıyasla dünya genelinde 8,5 milyar mobil cihaz bulunmakta. Bu bir bilim kurgu korku filminin başlangıcı gibi görünse de aslında çevrimiçi telefon aksesuarları satmak isteyenler için büyük bir fırsat.  Örneğin, telefon kılıflarının teminatı çok kolaydır ve bu kılıflar, telefonlarına bazı bireysel veya işlevsel özellikler katmak isteyen insanlara hitap eder.

Kendi telefon kılıflarınızı üretmek ve satmak etrafında bir işletme kurmanın çeşitli faydaları vardır:

  • Küçük boyutları nedeniyle depolaması ve gönderimi kolaydır.
  • Üretimi nispeten düşük maliyetlidir.
  • Bu kılıfları hem çevrimiçi hem de çevrimdışı bir ortamda satışa sunabilirsiniz.
  • Daha düşük bir riskle başlamak isterseniz talep üzerine baskı metodunu tercih edebilir veya daha yüksek kar oranları için toptan satın alımlar yapabilirsiniz.

Her yeni telefon modeli, her iki yılda bir yükseltme yapan akıllı telefon sahiplerinin %44'üne hitap edebilmeniz için yeni bir fırsat sunuyor.

Giriş engelinin düşük olduğu her işte olduğu gibi, rekabet bu sektörde de kaçınılmazdır. Ancak, başarılı olmak için ihtiyacınız olan tek şey bu devasa pazarın bir parçası olmaktır.

Telefon kılıfı işletmeleri karlı mıdır?

Telefon kılıfı işletmeleri, çevrimiçi para kazanmanın karlı bir yoludur. Telefon kılıfları pazarı 2020'de 10 milyar dolar değerindeydi ve 2025'e kadar her yıl %7,5 büyüyerek 35,5 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Telefon kılıfı işletmeniz için müşteri eksikliği yaşamayacağınız aşikardır.

Telefon kılıfı işletmeleri de yönetim açısından bakıldığında kolayca idare edilebilir. Telefon kılıfları kolay kolay kırılmazlar, bu yüzden uğraşılması gereken daha az gider vardır. Genellikle hafif olduklarından ötürü ucuz sevkiyat bedelleri ve yüksek kar marjlarına sahiptirler. AliExpress gibi bir stoksuz satış sitesinde 1-2 ABD doları kadar düşük bir fiyata telefon kılıfları bulabilir ve bunları 3-4 ABD dolarına satabilirsiniz; bu, kolay bir %100 kârdır.

Dahası, bir telefon kılıfı işletmesi başlatmak için çok fazla ön yatırım gerekli değildir. Dakikalar içinde bir çevrimiçi mağaza oluşturabilirsiniz.

Telefon kılıfları için yapılan rekabet arasında kaybolmayın. Diğer rekabetçi pazarlar gibi, odaklanmanız gereken şey doğru kitleye hitap etmek ve ürünlerinizi bu insanların önüne çıkarmaktır. İşinizi bir yan koşuşturma olarak başlatın, ardından işinizi öğrenin ve tam anlamıyla küçük bir işletmeye dönüştürün.

Zamanla, kazanan tasarımlar ve telefon kılıflarının yanı sıra, bu satışları ikiye katlayabilmeniz için marjlarınızı artırmak için kaynak bulmanın yollarını bulabilirsiniz.