Kullanıma Hazır Çevrimiçi Tişört Şablonları ve Modelleri


 

 

Giyim sektöründe harika bir çevrimiçi mağazanız var, ancak bir şey eksik: aynı derecede harika ürün fotoğrafları.

Belki ürün fotoğrafçılığında sorun yaşıyorsunuz, belki de mağazanızda talep üzerine baskı hizmeti kullanıyorsunuz, bu gibi nedenlerden ötürü elinizde gömleklerinizle alakalı fotoğraflar bulunmayabilir.

Bu yüzden bu yazıyı hazırlama gereği hissettik. Kıyafet seriniz için kullanabileceğiniz en iyi tişört şablonlarının ve modellerinin bir listesini derledik, böylece manken bulmak ve stüdyo aydınlatmasını mükemmelleştirmek gibi konularda endişelenmenize gerek kalmayacak.

Tek yapmanız gereken beğendiğiniz bir tişört modeli bulmak ve tasarımınızı eklemek. Bu modeller arasında gezinirken, mevcut iki tür tişört şablonunu göz önünde bulundurun: çevrimiçi tişört şablonları ve indirilebilir tişört model dosyaları.

Bir tişört modeli, kendi grafikleriniz, resimleriniz, görselleriniz, kelimeleriniz veya markanızla bir tişört tasarlamak için uygun olan boş bir sayfadır. Tişört modelleri, bir tasarım oluşturmanıza ve sanal bir tişörte koymanıza olanak tanır, böylece siz ve müşterileriniz bunun gerçek hayatta nasıl görüneceği konusunda fikir edinebilirsiniz. Tişört modelleri hayalet veya gerçek mankenler üzerinde konumlandırılabilir.

Kendi modellerinizi tasarladığınızda, bir tişört taslağı indirebilir ve tasarımınızı bu sınırlar içerisinde oluşturabilirsiniz. Bu süreç, bir dereceye kadar görüntü düzenleme becerilerinin yanı sıra temel giyim ve kıyafet tasarımı bilgisi de gerektirir. Neyse ki, bu tür becerilere sahip olmayan kişiler, çevrimiçi olarak erişilebilen tişört tasarım şablonlarını ve modellerini kullanabilir. Bu siteler tasarım sürecini çok daha kolay hale getirirler.

 

Giyim Mağazanız için çevrimiçi tişört modeli sunan siteler

 

Bu alanda hizmet veren en önemli 5 site:

  • it
  • ShirtMockup,
  • Printful
  • PrintAura
  • Custom Ink

Bu siteler, görüntü düzenleme yazılımlarına ihtiyaç duymadan tişört modelleri oluşturmanıza olanak sağlarlar. Çoğu şablonda etiketleri, düğmeleri ve tişörtün diğer benzersiz parçalarını değiştirmeniz mümkündür. Hatta bazı şablonlar uzun kollu, kolsuz bluz, ceket ve diğer giyim parçaları gibi çeşitli seçenekler sunar. Tüm bu çeşitli kalıplar ve stiller, size harika modeller oluşturmak için ihtiyacınız olan tüm esnekliği sunar.

Artık en iyi tişört şablonlarına ve modellerine bir göz attığınıza göre, bunları en iyi şekilde kullanma ve kendi tişört baskı işinizi başlatma zamanı.

 


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın