Evden İş Fikirleri


 

 

Bir iş sahibi olmayı ve işletmeyi planlıyorsanız, ticari gayrimenkul kiralamak, bir ofise gidip gelmek veya çalışanları yönetmek gibi şeyler hakkında kafa yormak zorunda kalabilirsiniz.

Ancak evden yürütülen işlerinin yükselişiyle birlikte, gittikçe daha fazla insan, işletmelerini kendi evlerinde kurmanın yollarını keşfediyor.

Teknolojinin bize nasıl ve nerede çalıştığımız konusunda daha fazla esneklik sağladığı günümüz çağında globalleşen dünyanın da etkisiyle, evden yürütülen işletmeler çeşitli şekillerde karşımıza çıkıyor.

Bazıları satacağınız ürünler için kullanmadığınız bir odayı mini depoya dönüştürmenizi gerektirirken, diğerleri tamamen çevrimiçi olarak çalıştırılabilir. Ancak genel olarak, bu tür işletmelere sahip olduğunuz mevcut alanınızı ve araçlarınızı kullanarak başlayabilirsiniz.

 

Ev İşletmelerinin Artıları ve Eksileri

 

Düşük yatırım gerektiren bir işletme sahibiyseniz genel giderler (depolama ücretleri gibi) ve ayrıca talep edebileceğiniz potansiyel vergi kesintileri ile karşılaşırsınız.

Yerel veya uluslararası piyasalarda ürün veya hizmet satma seçeneğine sahipsiniz.

İşletmenizin ihtiyaçlarını desteklemek için evinizdeki belirli bir alanı dönüştürmeniz gerekebilir (örneğin, envanter tutma, ev ofisi oluşturma veya ekipman depolama). Burada karşılaşacağınız zorluk, bunu evdeki hayatınızı bozmadan yapmak olabilir.

Yine de başlatmak istediğiniz işle ilgili tüm gerekli yasal düzenlemeleri karşılıyor olmalısınız (örneğin, gıda ürünleri satmayı planlıyorsanız ticari bir mutfak veya envanter bulundurmak için bir lisans / izin almanız gerekebilir).

Size göre en iyi ev işletmesi fikrinin ne olduğu tamamen hedeflerinize bağlıdır. Evde kalan bir anne olarak güçlü bir iş-yaşam dengesi mi istiyorsunuz, yoksa aceleyle ve hızla başarıya ulaşmak mı etmek istiyorsunuz? Bu girişim için ne kadar sermayeniz var? Bu girişimde yararlanabileceğiniz hangi becerilere sahipsiniz?

Herhangi bir işe başlarken olduğu gibi, sizin için işe yarayan bir ev işletmesi yaratmak için hedefleriniz, sizi neyin motive ettiği ve üzerinde çalışmaktan zevk aldığınız şeyler hakkında dikkatlice düşünün. Shopify, hayalinizdeki işletmeyi kurmayı size vaat ediyor. Siz de ürünleriniz ile bu dünyada yer almak ve hemen kendi ev işletmenizden satış yapmak için Shopify’a kaydolabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan bu kayıt işleminden sonra 14 gün boyunca platformu öğrenebilir, mağazanız için yararlı olacak tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.


Yorum yapın


Yorumların yayınlanabilmesi için onaylanması gerektiğini lütfen unutmayın